En löparklocka kan vara fantastiskt praktiskt om du håller på med löpträning eller vill komma igång. Fördelarna är många och det kan även agera som en motivator för att kunna hålla igång träningen och tydligt se sina framsteg vilket en träningsklocka faktiskt visar på.

Men om du inte har råd att betala för en bra löparklocka på en gång så finns det lite olika alternativ du kan vända dig till.

Avbetalning

Den klassiska avbetalningsmetoden används frekvent och kreditbolag som t.ex. Klarna erbjuder detta genom väldigt många webbshoppar. Men det finns även andra aktörer som erbjuder upp till 24 månaders avbetalning när du handlar.

En avbetalning är också ett lån eftersom du får produkten och sedan betalar du egentligen av på lånet varje månad. Ju längre du väljer att ha lånet ju dyrare kommer det bli för dig eftersom räntan och månadsavgifter påverkar detta.

Avbetalning är på många sätt ett väldigt praktiskt och relativt prisvärt alternativ men alla har inte möjligheten att teckna detta och då finns det istället lån från andra håll att titta på.

Lån – snabblån för shopping

Att låna pengar för att kunna shoppa är generellt sätt kanske inte något bra. Men det finns tillfällen då det faktiskt kan vara en smart idé som t.ex. om du vet att du kan köpa löparklockan med nästa lön men vill ha den redan nu. I sådana fall kan snabblån vara ett bra sätt för dig.

Snabblån är ett mikrolån och i normala fall är avgifterna och räntorna ganska höga. Men många aktörer kör attraktiva erbjudanden för nya kunder där du har möjlighet att få första perioden (vanligtvis en månad) helt räntefri och utan avgifter. Man skulle kunna säga att du under denna tid kan låna pengarna gratis och där du betalar tillbaka endast det som du faktiskt lånat.

Om du vill lära dig mer om denna typen av lån så besök hemsidan bästasnabblån.nu som går igenom det du behöver veta.